Taximetristi HOTI!!!

Multi clienti ai taxiurilor folosesc telefonul mobil in timpul cursei.

O parte din acestia, de multe ori, din comoditate sau pur si simplu din neglijenta, lasa telefoanele pe scaun/bancheta, iar la finalul cursei achita, coboara si pleaca. Imediat sau dupa ceva timp (5 secunde, 1 minut, o ora, etc) acestia constata ca nu mai au telefonul mobil asupra lor.

Unde sa fie? La taximetristul HOȚ!

Omul suna la firma de taxi (daca a retinut firma, indicativul sau numarul de inmatriculare), dar de cele mai multe ori soferii spun ca nu au gasit ei telefonul, si ca probabil telefonul a fost luat de urmatorul client, pe care intotdeauna il iau fara comanda, ”din strada”.

Omul merge la Politie, face plangere, este identificat soferul, care nu recunoaste ca si-a insusit pe nedrept acel telefon.

Si omul neatent ramane fara telefon...

10 Comentarii
 1. DODO
  26 decembrie 2014 at 17:47
  Reply

  In frumoasa noapte de 24 pe 25 decembrie 2014 adica ieri de craciun, am urcat in taxi , aveam tel in buzunarul stang am platit si am iesit..Dupa ce am ajuns in casa am dat jacheta jos si cu mare stupoare am observat ca nu mai era samsungul s4 meu drag in buzunar(f posibil sa fi cazut cand m-am inclinat pe stanga sa scot banii pt cursa)..next..tel inchis..next gasit masina si indicativul a doua zi doar..dar nu si soferul(era colegul)...next ,se cauta tel impreuna cu alt sofer,se jura ca orice gaseste da inapoi la firma..next,no phone anymore! next,urmeaza politie,cautare prin coduri ,gps si motoare folosite doar de echipele specializate..next:::SA IL FEREASCA DUMNEZEU SA IL PRIND EU..SAU AI MEI PRIETENI SAU POLITIA BUCURESTI.

  • 5 ianuarie 2015 at 21:09
   Reply

   Cauta-l cu prietenii tai si "discuta" prieteneste cu el. Numai asa ti-ai putea recupera telefonul.

 2. 21 noiembrie 2014 at 19:17
  Reply

  Conducatorul auto al autoturismului TAXI apartinand CRISTAXI, indicativ 803, a facut de curand o victima: LG Nexus, serie IMEI 353490062362526. Victima a pus telefonul pe bancheta, a platit cursa, a coborat, a inchis portiera, apoi a observat telefonul, dar conducatorul a demarat in tromba. L-a inchis imediat si nu a recunoscut ca si l-a insusit pe nedrept.

 3. Nici
  31 ianuarie 2014 at 21:37
  Reply

  Dl. Jack, sunt de acord cu tine: Prostia si neatentia se platesc!!!

  • vivi
   8 octombrie 2014 at 21:16
   Reply

   daca ai sti tu cat trebuie sa platesti...Pai de ce sa fii cinstit cind gindesc toti ca tine? Poti fi neatent dintr-o mie de motive dar din cauza unuia singur poti fura sau insusi ce nu e al tau...asa ca tu esti prost sub acoperire la modul fudul si sa dea Dumnezeu sa dea unu neatent peste tine cu masina sa vedem de cite feluri e prostia si neatentia atunci...

 4. JACK [ fost taximetrist hot -:) ]
  20 ianuarie 2014 at 13:11
  Reply

  Am lucrat cativa ani pe taxi si, evident, am gasit si cateva telefoane. In general le dadeam inapoi, dar 2 clienti m-au facut sa-mi schimb parerea. Clientul nr. 1 - Moga compozitorul ( in anii 2001-2002 mergea cu taxiul, era mai sarac ) : a uitat telefonul in masina, a sunat pe numarul lui si i-am innapoiat telefonul. Desi am facut cativa km buni, nu a avut bunul simt sa plateasca macar deranjul... Clientul nr. 2 - un betiv , aceeasi situatie : am taiat orasul in doua si nu a platit nk. Ei bine, din acel moment, am schimbat procedura. Cum gaseam telefoane, in secunda unu aruncam cartela, iar in minutul 2 il vindeam la baieti. Poate sant si taximetristi hoti, dar nici clientii nu sant mai de soi ....

  • eee
   20 ianuarie 2014 at 13:13
   Reply

   oare ?

  • Intreab-oPeMa-ta
   26 februarie 2014 at 14:16
   Reply

   Se scrie"sunt" nu "sant". Si faptul ca iti insusesti bunurile altora denota ca esti un hotoman. Nu e dreptul tau sa iei munca altuia.

 5. Iulian
  14 octombrie 2013 at 13:09
  Reply

  Am patit-o si eu cu unul asa. Noroc ca l-am găsit pe taximetrist dupa câteva minute, stațiunea undeva, iar asta se juca la el. Nu cred ca mi-l inapoia dacă nu ma duceam dupa el.

Adauga un comentariu