Furturi in Centrul Vechi Bucuresti

Dragi posesori de telefoane mobile, in general Smartphones, in ultimul timp furturile de telefoane s-au inmultit in localurile din Centrul Vechi. Infractorii actioneaza in grup, maxim 2, sau cate unul singur. Sub aparenta ca intra, se uita dupa cineva, sau prin local, hotul pune ochiul pe telefonul mobil nesupravegheat, apoi il ia si pleaca cu el. Daca e insotit, il paseaza repede complicelui. Victimele sunt in general persoanele ametite, relaxate, neatente. Zilnic, dispar 4-5 telefoane mobile din zona. Sectia 10 Politie cu greu face fata furturilor. Asa ca, mare grija!

8 Comentarii
 1. ana
  20 decembrie 2016 at 11:14
  Reply

  Ma numar si eu printre pagubiti. Telefonul mi-a fost furat in data de 17 decembrie 2016 in incinta mall- ului GRAND ARENA la etaj la patinuar. Am facut plangere la politie si stiam ca telefoanele furate pot fi localizate deoarece emit un semnal chiar si cand sunt inchise. Am intrebat la politie despre acest lucru si mi s- a raspuns ca s-a dat o lege pentru a nu mai putea fi localizate. Chiar traim intr- o tara a hotilor si nu putem face nimic???? Va rog poate cineva sa- mi spuna cum sa fac sa gasesc telefonul? Am vazut ca a incercat sa il conecteze la internet a doua zi dupa ce l- a furat. Multumesc.

 2. 12 iunie 2014 at 22:54
  Reply

  Pentru cei care sunt cu adevarat preocupati de isi gasi telefonul furat sau pierdut ii anunt ca exista solutii profesionale de la specialistii in localizare GPS. In prezent in Romania sunt monitorizate in permanenta multe zeci de mii de autovehicule si nu numai. Cei din domeniul monitorizarii GPS au dezvoltat si solutii foarte eficiente de localizare a telefonului furat sau pierdut chiar daca posesorul ulterior al dispozitivului doreste sau nu acet lucru, chiar daca se afla sau nu afara sau isi schimba cartela SIM. Pentru solutii profesionale recomand contactarea celor mai buni si nu doar accesarea Google Play sau App Store. Oricum cea mai buna metoda este preventia :).

  • 14 iulie 2014 at 22:59
   Reply

   Corect, mai bine sa previi decat sa combati (in cazul nostru, sa iti recuperezi bunul). Solutiile dvs., pe care le recomandam, nu sunt gratuite. Tocmai de aceea, avand atatea aplicatii gratuite care promit recuperarea telefonului sustras/pierdut, oamenii nu se ingramadesc sa achizitioneze astfel de servicii de genul oferite de dvs. Suntem convinsi ca, pe viitor, cererea pentru astfel de servicii va fi ridicata. Succes!

 3. Alya
  12 ianuarie 2014 at 00:55
  Reply

  se fura si din incinta magazinelor din unira shopping center nu numai pe lipscani...mie mi s-a furat chiar din magazinul unde lucrez am fost la politie am depus plangere am scris timp de 30-40 de minute continu si mi sa cerut sa le dau si actualul numar de telefon sa pot fi contactata si pana acum nu am primit nici un raspuns..

  • 19 ianuarie 2014 at 15:49
   Reply

   Banuiesc ca ai facut plangere la Sectia 10 Politie. Chiar daca nu ai fost contactata pana acum de politisti, asta nu inseamna ca ei nu incearca sa ti-l gaseasca... Nu sunt obligati sa contacteze persoanele vatamate si sa le informeze cu privire la activitatile de cercetare desfasurate. Sper sa ti-l gaseasca!

 4. Marin
  23 septembrie 2013 at 18:11
  Reply

  Numai javre pe acolo, adica hotomani.

 5. Marius
  21 septembrie 2013 at 07:04
  Reply

  Ma număr si eu printre pagubitii din Centrul Vechi, al hotiei.

  • Nadia
   22 septembrie 2013 at 02:31
   Reply

   Si eu am patit-o, chiar ieri.. :( Eram pe Lipscani.

Adauga un comentariu